Acupunctuur en massages bij Su in Wageningen

Welkom bij | Acupunctuur en Massages bij Su

Over Acupunctuur en massages bij Su

Acupunctuur en massages bij Su valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Mevr. Isabella de Brito Oliveira is het gezicht en de drijvende kracht achter Acupunctuur en Massages bij Su. Suriya is de naam waar iedereen mij mee kent. Deze naam heb ik mogen ontvangen van Osho. Ik ben geïnteresseerd geraakt in meditatie door Osho en heb me daardoor ook verdiept in veel verschillende meditatietechnieken. In verschillende technieken ben ik gespecialiseerd op het gebied van massage en acupunctuur. En Cosmetische Acupunctuur .

Ben je op zoek naar een masseur of acupuncturist? Omdat je last hebt van fysieke en/of emotionele klachten? Of omdat je last hebt van overgang-, menstruatie- , of ervaar je stress, pijn, een burn out? Wellicht omdat je last hebt van overgewicht, artritis, artrose, constipatie, hooikoorts of migraine? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Acupunctuur en Massages bij Su. Ik wil je graag helpen door een behandeling uit te proberen. Ook als je geen klachten hebt kun je een behandeling ondergaan voor ontspanning!

Behandelingen bij Acupunctuur en Massages bij Su:

- Tuina Massage( Chinese Fysiotherapie)

- Acupunctuur

- Guasha

- Tok Sen

- Cupping

- Moxa

- Ayurvedische Yogamassage

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong : de behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed check dit bij de zorgverzekering.

Ben je geïnteresseerd in 1 van de behandelingen? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupunctuur en massages bij Su uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Floralaan 55 in Wageningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19413908.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Acupunctuur en massages bij Su zijn o.a. :