Anita Coacht in Zevenaar

Anita coacht begeleidt je naar een energiek en evenwichtig leven; samen gaan we op weg naar de optimale balans in jouw gezondheid !!!

Over Anita Coacht

Anita Coacht valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Anita Willemsen is de drijvende kracht achter Anita Coacht. Als geen ander weet ik hoe gemakkelijk je maar doorgaat, ook als je klachten ervaart. Soms gaan die klachten zo ver dat je in een burn-out of bore-out belandt.

Door een stukje met je mee te wandelen, hoop ik je een spiegel voor te kunnen houden, zodat je even echt kunt reflecteren. Als je de tijd neemt om naar jezelf te kijken, kun je in contact komen met jouw ‘zelf’ en ontdekken dat gevoelens van geluk, voldoening, vertrouwen en heelheid al in jou aanwezig zijn. Ik zet mijn inlevingsvermogen en empathie graag in om bij te dragen aan het herstellen van jouw contact met jezelf, met jouw gevoelens, gedachten en overtuigingen. Ik begeleid je in het proces van denken naar beleven; dat je gaat inzien dat je de gedachten die je hebt niet ten diepste bent.

Graag help ik je weer in contact te komen met gevoelens in jezelf, waardoor je bijvoorbeeld ook meer in staat zult zijn om grenzen te voelen en deze aan te geven. Zo leer je (weer) dat je ieder moment en in iedere situatie een keuze hebt.

Voor vitaliteit en gezondheid:

Veel vrouwen worstelen met klachten, die meestal samenhangen met een hormonale disbalans. Door de hormonen in balans te brengen, kun je zorgen dat deze klachten gaan verdwijnen. Ik werk met de Reset je Hormonen methode en begeleid je daarmee in 10 stappen naar een hormonale balans. Ik help je graag om met de Reset je Hormonen methode jouw hormonen weer in balans te krijgen.

Coaching tijdens het wandelen:

Wandelend uit je hoofd en bij je gevoel komen met een ervaren coach. Voor als je met levensvragen zit, vastloopt in werk of relatie of wanneer je een verlieservaring, stress of burn-out hebt. Hoe fijn zou het zijn om eens te sparren met iemand die jou de juiste vragen stelt? Zodat je weer in contact komt met je gevoel en ook leert begrijpen waarom je doet wat je doet? Iemand die je zonder oordeel én zonder prestatiedruk een spiegel voorhoudt, terwijl je ontspannen aan het wandelen bent, omringd door mooie natuur?

Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige help ik je graag om weer in contact te komen met jezelf; met je hart en je gevoel. Onderzoekend gaan we samen op pad, om uit te vinden waarom dingen niet lukken en wat je eigen rol hierin is. Door inzicht en bewustwording ga je anders kijken, leer je te accepteren wat niet te veranderen is of zet je dingen in beweging. Uiteindelijk beschik je weer over de kracht en het zelfvertrouwen om zelf verder te gaan.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anita Coacht uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Helmingshaag 10 in Zevenaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46426438.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anita Coacht zijn o.a. :

Nieuws van Anita Coacht in Zevenaar

Hormonale Analyse

Hormonale Analyse

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven, ook als je hormonen uit balans zijn.