Atelier de Ontmoeting in Elst

Atelier de Ontmoeting uit Elst heeft geen profiel.

Wat doet Atelier de Ontmoeting in Elst

Atelier de Ontmoeting is een kunstenaar uit Arnhem. Men is gevestigd aan de 2e Weteringsewal 3. Het telefoonnummer van Atelier de Ontmoeting in Elst is 06-15007919.

Is Atelier de Ontmoeting in Elst uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Arnhemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Atelier de Ontmoeting in Elst valt onder de rubriek kunstenaar. Een kunstenaar uit Arnhem levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Joke Visser organiseert workshops in Atelier de Ontmoeting. Het atelier is prachtig gelegen in het Overbetuwse landschap aan de rand van Elst (Gld). lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander kunstenaar

 • Made Creatives

  Made Creatives: Moments & Memories.. Trefwoorden van Made Creatives : bellypaint laten maken, herinneringsdoosje op maat, lifecast, geboortebord op maat, gipsafdruk van buik, handbeeld op maat, herinnering laten vastleggen, gipsafdruk hand, gipsafdruk voet, .

  tel. 06-15230157, Haviklaan 21, 6713CC in Ede

  Meer over Made Creatives contact website

 • Made Creatives

  JOUW SPECIALISTE VOOR BELLYPAINT, BEELDJES, AFDRUKKEN & SIERADEN, TIJDENS OF NA JE ZWANGERSCHAP. Trefwoorden van Made Creatives : bellypaint laten maken, herinneringsdoosje op maat, lifecast, geboortebord op maat, gipsafdruk van buik, handbeeld op maat, herinnering laten vastleggen, gipsafdruk hand, gipsafdruk voet, .

  tel. 06-15230157, Haviklaan 21, 6713 CC in Ede

  Meer over Made Creatives contact website