Autohopper Velperpoort Arnhem in Arnhem

Autoverhuur Velperpoort, uw betrouwbare partner in tijdelijk vervoer!

Over Autohopper Velperpoort Arnhem

Autohopper Velperpoort Arnhem valt onder de rubriek autoverhuur in Arnhem.

Autohopper Arnhem is al enige jaren actief in Arnhem met het verhuren van personenauto’s, personenbussen en bestelbussen aan de particuliere en zakelijke markt. Heeft u voor uw bedrijf behoeft een (extra) flexibele mobiliteit? Of u een auto of bus nodig heeft voor een dag, een week, een maand of langer (shortlease). Dan bent u bij Autohopper Arnhem aan het juiste adres.

Heeft u een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime stationwagon of personenbus voor groepsvervoer? Dan is Autohopper Arnhem de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelbus (6m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3), wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparante condities.

Er zijn legio redenen om een auto op maat te huren, denk hierbij aan; inzet van tijdelijk vervangend vervoer, tijdelijk of nieuw personeel die een auto nodig heeft, projectmatige inzet of het vervoeren van goederen. Wij verhuren uitsluitend nieuwe auto zodat u representatief en bedrijfszeker onderweg kunt.

Heeft u vragen over onze zakelijke huur- of shortleasetarieven of heeft u speciale wensen/maatwerk nodig? Vraag het ons gerust en bel 026-7113230 of mail naar info@autoverhuurvelperpoort.nl.

Gemak, flexibiliteit en scherpe tarieven, daar draait het om bij Autohopper!

Kijk op onze website voor ons aanbod en meer informatie of bel 026-7113230 www.autohopper.nl/locaties/autoverhuur-arnhem


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autohopper Velperpoort Arnhem uit de rubriek autoverhuur uit Arnhem is gevestigd aan de Dr.C.Lelyweg 2A in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-7113230.

Diensten en producten voor autoverhuur

Trefwoorden die horen bij Autohopper Velperpoort Arnhem zijn o.a. :