Coaching with a tail in Zoelen

- Spiegelcoaching met de hond als co-coach -

Over Coaching with a tail

Coaching with a tail valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Susanne de Haan is het gezicht en de drijvende kracht achter Coaching with a tail.

Nadat ik de afgelopen 20 jaar de verbinding met mijzelf compleet kwijt was, was het Gunner mijn Rodesian Ridgeback, die mij als eerste inzichten gaf door het gedrag wat hij liet zien en te ervaren wat het met mij deed. Het kwartje, dan wel de kwartjes begonnen langzaam bij mij te vallen, het was mijn eerste ervaring met het spiegelen, zoals we dat in de praktijk ook wel noemen. De tijd die daarop volgde, was er een van acceptatie, voor mezelf leren kiezen, grenzen stellen, vallen, veel vallen en weer opstaan. In 2019 heb mijn opleiding energetisch en systemisch coachen afgerond. Een geweldige aanvulling op mijn opleidingen en ervaringen als HBO psychologie, Narratieve counseling, SPH en nog een aantal andere persoonlijke trajecten. Door deze eigen ervaringen met Gunner, kon ik de juiste keuze maken en ben ik mijn hart gaan volgen en Coaching with a tail gestart. Samen met mijn hond Gunner of jouw eigen hond wil ik werken aan jouw proces. Wij hebben een missie en dat is om vrouwen de ruimte te geven hart en hoofd weer te leren verbinden, zodat jij het leven kan gaan leven waar je naar verlangt.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je de regie over je leven kwijt bent? Je weinig tot geen vertrouwen hebt op je intuïtie? Cijfer je jezelf vaak weg? Bang bent voor de mening van een ander? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Coaching with a tail.

Met Coaching with a tail richt ik me in het bijzonder op de vrouwen die op persoonlijk vlak, werk of relationeel vlak vast zitten en de regie terug willen over hun leven. We gaan samen aan de slag. Dit kan mét of zonder hond.

Door middel van spiegel-coaching kun je leren waar bijvoorbeeld je belemmerende overtuigingen zitten en waarom je steeds terugvalt in bepaald gedrag. Je krijgt inzicht in waarom dit jou tegenhoudt in je ontwikkeling en groei.

Waarom nog langer wachten om stappen voor jezelf te zetten?

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching with a tail uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Jeudestraat 66 in Zoelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44149843.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching with a tail zijn o.a. :