DD-Express in Arnhem

DD-Express, Als koeriersbedrijf gevestigd in Arnhem , kunt ons inschakelen voor alle koeriersdiensten (tot 500 kg) door heel Europa! Kijk op onze site voor meer info.

Over DD-Express

DD-Express valt onder de rubriek koerier in Arnhem.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in ( spoed ) koerierdienst binnen europa. Wij zijn een verlengstuk van onze opdrachtgevers op logistiek gebied. Of u nu één envelop, pakket of pallet te versturen hebt, incidenteel of (zeer) frequent, wij helpen u graag verder.

Direct delivery, de basis voor onze persoonlijke contacten met onze klanten. Als klant kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week, rekenen op een snelle, flexibele en adequate afhandeling van uw vervoersopdracht in heel Benelux en binnen Europa.

Wij bieden u de service die u aan uw relaties wilt geven. Wij voorzien u tijdens het transport van informatie als er een file of ander oponthoud te verwachten is zodat u tijdig uw relatie kunt informeren. U kunt ook gewoon de koerier bellen als er iets moet veranderen in de route of indien er sprake is van een retourlevering, geen moeilijke toestanden of formulieren maar Maximale flexibiliteit en maximale zekerheid.

Naast het correct en tijdig afleveren van uw zending kunnen wij u ook andere toegevoegde waarde leveren. Zo kunnen wij een identiteitscheck uitvoeren, opdat u weet dat uw waardevolle goed aan de juiste persoon wordt afgeleverd. Na het bezorgde goed, wordt u meteen op de hoogte gesteld per telefoon. Absolute zekerheid van levering volgens afspraak is toch de belangrijkste reden waarvoor u een koerier inhuurt?

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DD-Express uit de rubriek koerier uit Arnhem is gevestigd aan de Heemskerckstraat 46 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18028329.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij DD-Express zijn o.a. :