Duende Vertalingen in Arnhem

Wij vertalen teksten vanuit het Spaans naar het Nederlands en andersom

Over Duende Vertalingen

Duende Vertalingen valt onder de rubriek vertaalbureau uit Arnhem.

Duende Vertalingen:

Vertalingen:

Wij vertalen teksten vanuit het Spaans naar het Nederlands en andersom. In de loop der jaren heeft Duende uitgebreide ervaring opgebouwd waardoor zij een breed pakket aan vertalingen kan bieden. Van kinderboeken tot juridische documenten, van filmscripts tot gebruiksaanwijzingen. Duende werkt daarbij met speciale vertaalsoftware, waardoor specifieke terminologie telkens op dezelfde wijze wordt vertaald.

Specialisme:

Ons specialisme is:

- Het juridisch vakgebied. Door een voltooide studie Rechtsgeleerdheid, naast Spaanse taal- en letterkunde, en een jarenlange ervaring als bedrijfsjurist is het juridische jargon bekend terrein. Voor u betekent dit dat ook juridisch specialistische teksten snel en correct vertaald worden.

Beëdigde vertalingen:

In dit kader verzorgen wij ook:

- Beëdigde vertalingen en vertalingen waarvoor een apostille nodig is. Documenten die beëdigd moeten worden, zijn bijvoorbeeld uittreksels uit het register van de burgerlijke stand, dagvaardingen, leveringsvoorwaarden, overeenkomsten en diploma’s. De vertaling wordt aan het origineel bevestigd met een verklaring dat de vertaling volgens de vertaler correct en volledig is. De verklaring wordt door de vertaler ondertekend en voorzien van een stempel.

Proeflezen en Correctie:

U kunt ook bij ons terecht voor het perfectioneren van uw vertaalde tekst:

* Heeft u een tekst die u zelf heeft vertaald of heeft laten vertalen en wilt u de vertaling nog laten nakijken? Ik leg de teksten naast elkaar en controleer de vertaling. Wilt u de spelling en interpunctie van een tekst laten nakijken? Ik corrigeer uw tekst nauwkeurig op spelling, punten en komma’s. Dit geldt uiteraard zowel voor Spaanse als Nederlandse teksten.

Kijkt u voor uitgebreide informatie op onze website, of neemt u persoonlijk contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Duende Vertalingen uit de rubriek vertaalbureau uit Arnhem is gevestigd aan de Mesdaglaan 22 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-3793461.

Diensten en producten voor vertaalbureau

Trefwoorden die horen bij Duende Vertalingen zijn o.a. :