Duo Nie Verkeert in Oosterhout

“Nie Verkeert” maakt graag van uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest een onvergetelijke herinnering.

Over Duo Nie Verkeert

Duo Nie Verkeert valt onder de rubriek evenementen bureau in Arnhem.

“Nie Verkeert” maakt graag van uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest een onvergetelijke herinnering. Optredend met orkestband, gitaar, percussie en zang, bestaat het repertoire uit bekende Nederlands- en Engelstalige evergreens en hedendaagse feestmuziek, doorspekt met een flinke dosis humor en entertainment.

Niet gehinderd door een keyboard, maar met de vrijheid van draadloze microfoons, verkleint “Nie Verkeert” de afstand met het publiek, waardoor de feestgangers snel in de juiste stemming komen. Met eigen professionele instrumenten, lichtshow en apparatuur is “Nie Verkeert” uitstekend geschikt voor úw feest.

Uiteraard wordt er met persoonlijke wensen rekening gehouden. Een diner of receptie kan bijvoorbeeld ingevuld worden met nostalgische melodieuze gitaarmuziek (akoestisch en elektrisch) van o.a. The Shadows . “Nie Verkeert” bestaat uit Cor, die met jarenlange podiumervaring als zanger/gitarist bij de bekende band “Major Dundee” zijn sporen heeft verdiend en John, een ras-entertainer die met zijn heldere stem liedjes - van pop tot rock - op zijn eigen manier kan vertolken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Duo Nie Verkeert uit de rubriek evenementen bureau uit Arnhem is gevestigd aan de Oude Groenestraat 6-79 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38546218.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Duo Nie Verkeert zijn o.a. :