Educatief Mandala Instituut in Arnhem

Voor vrouwen die een nieuwe start willen maken in verbinding met zichzelf.

Over Educatief Mandala Instituut

Educatief Mandala Instituut valt onder de rubriek opleiding uit Arnhem.

Welkom bij Educatief Mandala Instituut,

Het Educatief Mandala Instituut helpt professionals succesvol en gepassioneerd in verbinding met zichzelf en hun werk te staan.

U kunt bij ons terecht voor een 3-jarige opleiding Mandala & Numerologie docent aan het Educatief Mandala Instituut. De opleiding bestaat sinds 2013 en tot nu toe zijn er vijf docenten Mandala & Numerologie afgestudeerd. Vijf studenten hebben hun certificaat respectievelijk hun getuigschrift voor de afronding van het 1ste Basisjaar Mandala inmiddels behaald. Vier daarvan zijn ingestroomd in het 2de jaar Gevorderden.

De afgestudeerde docenten zijn allen op hun eigen wijze betrokken bij het Educatief Mandala Instituut: als docent, coach of mentor, maar ook als docent Mandala tekenen binnen hun eigen vakgebied. Het zijn vrouwen die, evenals ik, een missie hebben. Die missie houdt in: de wereld een beetje beter te maken door middel van creativiteit, tekentaal en plezier in het leven. Diepgang en inhoud – bewustwording – mag daarbij niet ontbreken. Onderzoek naar wat je drijft, wat je overtuigingen zijn en welke daarvan nog nuttig voor je zijn, evenals inzicht in je doen en laten, is daarbij een vanzelfsprekend onderdeel.

Zelfreflectie en verantwoordelijkheid willen dragen voor het eigen leven een noodzakelijkheid. Samen staan wij sterk en worden wij – tijdens onze tekensessies, uitwisselingen en evaluaties – meer mens!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op en neem eens een kijkje op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Educatief Mandala Instituut uit de rubriek opleiding uit Arnhem is gevestigd aan de Meyrooslaan 37 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-4460002.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Educatief Mandala Instituut zijn o.a. :