Fotografie-Angelsss in Dieren

Mijn naam is Angeliek beter bekend onder de Naam Angelsss

Over Fotografie-Angelsss

Fotografie-Angelsss valt onder de rubriek fotograaf in Arnhem.

Buiten mijn gezin heb ik 2 grote hobby`s/passies

1) fotografie De takken van fotografie die ik erg leuk vindt zijn: Portretfotografie, Artiestenfotografie, cd presentaties, evenementen.

Daarnaast Bruiloften recepties, verjaardagsfeesten , zoveel jarig huwelijksfeest, doopsels, vrijgezellenfeesten.

En nog veel en veel meer. Mijn Hyves is Artiesten Fotografie dus meld je maar aan

2)Mijn tweede Passie is Zingen dat begon al toen ik heel erg klein was een jaar of 4 was ik. en dan stond ik met verschillende nummers mee te zingen met een lege closetrol en een bal van aluminiumfolie. toen ik 15 was werd ik daar steeds meer bedrevener in en met mijn 16de deed ik mee aan verschillende playback en soundmixshows, 1 lokale soundmixshow heb ik gewonnen met een beker en al. Later met ik zelfs op de bruiloft van mijn toen werkgever ook opgestreden. maar zoals bij de meeste vrouwen komt er dan een tijd van huisje boompje beestje. dus 22 jaar niks openbaar meer mee gedaan wel thuis altijd blijven zingen , ik kan daar mijn emotie erg goed in kwijt. tot koninginnendag 2011 in dieren heb ik nooit meer openbaar gezongen. en nu ben ik druk bezig met mijn come back. bezig met zangles, met mijn eigen nummer en bezig met de website de website van mijn zingen kun je hier vinden zangeres-angelsss

3)Internetradio Ja na lange tijd op een aantal stations gedraaid te hebben, moet ik toch zeggen dat er voor mij nog maar 1 zender is ,waar het gewoon lekker loopt, geen gezeur is met een medebeheerder of een dj of gewoon weg te weinig luisteraars of input. Dus ben ik nu terug waar ik ooit begonnen ben RADIO247, en ik ben er heel blij mee dat ik terug mocht komen piraten oma. wil je mee luisteren dat kan en mag natuurlijk altijd van 10 to 23 uur altijd live dj daarna non-stopper.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17429040.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Fotografie-Angelsss zijn o.a. :

Nieuws van Fotografie-Angelsss in Dieren

aanbieding

aanbieding

Wilt U ook graag mooie foto`s van uw Evenement