Ga Het Aan ! in Arnhem

Eigen kracht coaching

Over Ga Het Aan !

Ga Het Aan ! valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

VOELEN IS BEVRIJDING

Heb je last van terugkerende burn-out klachten of depressiviteit? Ervaar je regelmatig gevoelens als machteloosheid, boosheid of enorme twijfel aan jezelf? En zoek je de oplossing tot nu toe steeds in de omstandigheden of de mensen om je heen, maar merk je dat het veranderen van baan, partner of vrienden niet oplevert wat je had gehoopt?

In mijn coaching, een combinatie van een online programma en 1 op 1 sessies, kun je ervaren wat het met je doet als je de tijd neem om angst, spanning of verdriet letterlijk in je lichaam te voelen.

Daarnaast ervaar je hoe het is om jezelf te geven wat je nodig hebt. Je behoeften te herkennen en te vervullen. Waarom? Jouw gedrag wordt onbewust bepaald door de angsten en overtuigingen uit je jeugd. Als je dat bewust maakt kun je het veranderen.

Pas als je doorhebt hoe je met jezelf omgaat (bijvoorbeeld in de vorm van strenge/oordelende gedachten) kun je de juiste actie ondernemen: stilstaan bij wat je echt voelt zonder erover te oordelen, zonder ertegen te vechten. Neem de regie over je eigen leven in handen, te voelen waar het in de kern om gaat.

Wat is er voor nodig?

1. De moed om een andere manier van voelen te ervaren en te durven kijken naar wat jouw diepste behoefte is. Dat levert regie over je eigen leven op.

2. Commitment, op een zachte manier. Omdat je het jezelf gunt dat het beter met je gaat.

3. Intrinsieke motivatie. Doe het niet voor een ander maar echt voor jezelf.

4. Tijd vrij maken voor jezelf, zodat je elke dag een oefening van ongeveer 15 minuten kunt doen. Na een paar maanden herhalen van de oefeningen zal je merken dat je steeds dichterbij jezelf komt en beter je grenzen aangeeft en voelt wat jij echt wilt.

Het online "Voelen is bevrijding" programma sluit het beste aan als je jezelf in 1 of meerdere van deze kenmerken herkent:

- Je al eerder bent behandeld voor depressieve klachten, burn-out of angstklachten of als je opnieuw in dezelfde patronen terug lijkt te vallen. Je hebt al aardig wat zelfkennis.

- Je eventuele trauma's hebt verwerkt met EMDR maar je blijft je toch angstig of boos voelen

- Je bent helemaal klaar met de patronen die zich maar blijven herhalen, het is tijd voor verandering.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of vragen verwijs ik je naar de website, www.gahetaan.nl of de contactgegevens hieronder.

Ben jij er klaar voor om het aan te gaan?

Liefs,

Anne Mathijssen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ga Het Aan ! uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Nijhoffstraat 156 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17556743.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ga Het Aan ! zijn o.a. :