Gastouderbureau Arnhem in Arnhem

Gastouderbureau Arnhem

Over Gastouderbureau Arnhem

Gastouderbureau Arnhem valt onder de rubriek kinderopvang uit Arnhem.

Bent u op zoek naar een erkend gastouderbureau, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het welbevinden van het kind staat bij ons centraal. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit en het pedagogisch beleid.

Om werk en gezin te combineren is het voor u belangrijk om uw kind met een vertrouwd gevoel achter te laten bij een gastouder. Wij bieden flexibele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in het huis van de gastouder of bij u thuis. Een gastouder verzorgt en begeleidt maximaal zes kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar (inclusief eigen kinderen tot 10 jaar).

Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang, met een hoog kwaliteitsniveau. Uw kind komt niet in een groep maar krijgt een tweede ‘thuis’ bij de gastouder; alleen of samen met andere kinderen. Opvang door een gastouder is wezenlijk anders dan opvang in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Het is een persoonlijke vorm van kinderopvang. Tegelijkertijd is de kwaliteit gewaarborgd als u wordt bemiddeld door een geregistreerd bureau en geregistreerde gastouder.

Wilt u meer informatie over gastouderbureau Arnhem kunt u veder kijken op deze website, daar staan onze contactgegevens en nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gastouderbureau Arnhem uit de rubriek kinderopvang uit Arnhem is gevestigd aan de Akkerwindestraat 1 608 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-3229760.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij Gastouderbureau Arnhem zijn o.a. :