GS Rioolservice in Lunteren

Steengoede rioolservice!

Over GS Rioolservice

GS Rioolservice valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Arnhem.

Is uw riool, wc, keuken of badkamer verstopt en zoekt u een bedrijf die dit vervelende ongemak voor u snel en vakkundig kan oplossen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. GS Rioolservice is de specialist op het gebied van onderhoud en ontstopping van riolen en afvoeren.

Naast ontstoppen kunnen wij ook een camera-inspectie uitvoeren om het probleem in kaart te brengen. Ook stankoverlast of last van rioolvliegjes kunnen wij voor u verhelpen.

Wilt u het riool vervangen? Neem contact met ons op naar de mogelijkheden!

Diensten;

* Camera-inspectie * Rioolrenovatie * Rioolreparatie * Riool ontstopping * Gootsteen ontstopping * Badkamer ontstopping * Wasmachine ontstopping

De drijvende kracht achter GS Rioolservice is Ruud van den Hul, samen met zijn vakkundige team zorgt hij ervoor dat uw riool of afvoer weer werkt naar behoren. Hiervoor worden professionele machines gebruikt waaronder een minikraan, hoge druk unit maar daarnaast maken we ook gebruik van een rioolcamera om uw verstopping snel en vakkundig op te kunnen lossen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

GS Rioolservice uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Arnhem is gevestigd aan de Brinkhofweg 6 in Lunteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22698317.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij GS Rioolservice zijn o.a. :