IN-Z in Arnhem

IN-Z Coaching & Mediation

Over IN-Z

IN-Z valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Zoekt u een bedrijf dat innovatief is voor mens en de maatschappij? Dat u op weg helpt als u worstelt met een probleem? Dan bent u bij IN-Z aan het juiste adres.

Heeft u een probleem, conflict of worstelt u met een vraagstuk? Dan kunt u dit oplossen met mediation. Loopt u in de knel met uw organisatie, familie, werk of een klant? Dan hoeft u hier niet mee te blijven zitten. IN-Z biedt hiervoor namelijk coaching aan.

Zoekt u een krachtige coach, trainer of mediator? Wilt u graag anders communiceren of organiseren? Neemt u dan contact op met IN-Z.

Hieronder ziet u de aangeboden diensten van IN-Z. Uitgebreide informatie ziet u op de website terug of kunt u opvragen.

De diensten:

- Mediation

- Coaching

- Workshops

- Trainingen

De drijvende kracht achter IN-Z is Tineke Otter. Tineke is een enthousiaste en resultaatgerichte mediator en coach. Met veel passie en energie wil zij de wereld een beetje mooier maken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan IN-Z? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IN-Z uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Vogelenzangsestraat 18 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14204246.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij IN-Z zijn o.a. :