Instituut Menz in Arnhem

Instituut Menz: Instituut voor communicatie & ontwikkeling.

Over Instituut Menz

Instituut Menz valt onder de rubriek zorg en welzijn in Arnhem.

Wilt u wat veranderen aan uzelf op het gebied van communicatie- en persoonlijke & professionele ontwikkeling? Dan bent u bij Instituut Menz helemaal op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in trainingen, opleiding en maatwerktrajecten op dit gebied.

Wij werken met NLP, mindfulness en (neuro)wetenschappelijke onderbouwing. De naam die wij ons instituut hebben gegeven is afgeleid van het Latijnse mens, dat staat voor geest (denkend bewustzijn) De Z staat voor het zenuwstelsel en verwijst naar de neurologie.

Ons doel is dat wij mensen kunnen laten ervaren dat er verandering ontstaat in oud geconditioneerd gedrag en dat zij zich daardoor beter voelen. Dit doen we met onderbouwde kennis en concrete handvatten, zodat naast direct resultaat ook structurele veranderingen zichtbaar zijn.

Ieder mens is in staat zijn eigen antwoorden te vinden. Daar zijn wij van overtuigd. Zou jij graag 1 of meerdere van deze dingen willen bereiken?: - Merken dat communicatie met jezelf en anderen plezieriger en effectiever wordt. - Ervaren dat meer rust in je gedachten en focus in je handelen ontstaat. - Ontdekken dat je meer kunt leren dan je voor mogelijk had gehouden. - Ervaren dat je meer verbonden bent met wat voor jou belangrijk is. - Merken dat wat je denkt in balans is met wat je voelt en doet. Dan kunt u terecht bij ons instituut want hier heb je de mogelijkheid om dit te ontdekken.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Instituut Menz uit de rubriek zorg en welzijn uit Arnhem is gevestigd aan de Meander 251 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-3764533.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Instituut Menz zijn o.a. :