Jo Sho - Natuurlijke Geneeswijze in Zevenaar

U kunt bij mij terecht voor diverse soorten van natuurlijke geneeskunde

Over Jo Sho - Natuurlijke Geneeswijze

Jo Sho - Natuurlijke Geneeswijze valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Arnhem.

Ik heb een praktijk voor natuurgeneeskundige consulten. U kunt bij mij terecht voor Reiki, Therapie, voetreflex therapie, tenen lezen, diverse massages, anti-stress massage. De tarieven die ik hanteer zijn: Reiki behandeling € 25, Chakra therapie € 25, Tenen lezen € 30, Ontspanningsmassage € 30 of een behandeling van specifieke lichaamsdelen zoals bijvoorbeeld de rug of schouder € 17,50.

Over mij:

Ik ben in 1998 in contact gekomen met lichaamsgerichte therapie, daar ben ik er achter gekomen dat ik mezelf niet helemaal kende. Ik heb toen erg veel onderzoek gedaan want het interesseerde mij enorm. Ik ben in 2001 Reike Master geworden, daarna heb ik ook een cursus Spirituele Ontwikkeling en Chakra gevolgd.

Ik heb in 2006 mij verdiept in het uitvoeren van gedrags- en karakter analyses dit door het interpreteren van de stand van de tenen. Daarna heb ik in 2006 mijn HBO diploma Medische Basis Kennis gehaald en in 2010 ben ik een erkende natuurgeneeskundige ontspanningstherapeut op stress gerelateerde krachten geworden.

Ik vind het interessant en een streven om mensen kennis te laten maken met hun eigen lichaam en zich bewust te laten bewegen. Wanneer mensen kennis maken met hun lichaam kunnen ze zorgen dat het lichaam, geest en ziel goed in balans komen.

Neemt u vooral eens contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of kijkt u ook eens op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jo Sho - Natuurlijke Geneeswijze uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Arnhem is gevestigd aan de Westeinde 71 in Zevenaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48081795.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Jo Sho - Natuurlijke Geneeswijze zijn o.a. :

Nieuws