Jomedio Audio, Video en Webdesign in Arnhem

Jomedio Audio, Video en Webdesign gevestigd in Arnhem maakt voor u een mooie website met een duidelijke navigatie. Ook zet ik muziek van LP en Cassettebandje op CD en zet ik Videobanden over op DVD. Er is veel mogelijk!

Over Jomedio Audio, Video en Webdesign

Jomedio Audio, Video en Webdesign valt onder de rubriek internetbedrijf in Arnhem.

Welkom bij Jomedio

Op mijn website laat ik u kennis maken met de zaken die ik aanbied. Alles heeft te maken met audio en video en webdesign.

Om te beginnen met Webdesign. Het is belangrijk dat een website er mooi uitziet en dat er een duidelijke navigatie op de site is, zodat iedereen alles snel kan vinden. Ik vind het heel inspirerend om daar mee bezig te zijn. Ik kan ook allerlei scripts installeren, zoals een gastenboek of een forum of videos of muziek op uw site zetten. Alle andere informatie over webdesign en mijn portfolio vindt u op de webdesignpagina.

Dan wat informatie over Audio en Video:

Audio

Al een tijd zet ik LP op CD en Cassettebandje op CD. Zo heb ik voor anderen favoriete muziek bewaard voor de toekomst. Wilt u dat ook? Laat het me weten. Als u zelf uw LPs en singles bij me brengt en ook weer ophaalt, dan ga ik voor u aan de slag. Ook kunt u ze bv. opsturen, goed verpakt bijvoorbeeld in een stevige pizzadoos! Ook het overzetten van 78 Toeren platen op CD is mogelijk! Dus alle 33, 45 en 78 toeren platen kan ik voor u overzetten.

U krijgt een CD met de ingescande hoes en de titels erop! Ook kan ik lichte kraak- en ruisgeluiden eruit halen.

Video

Verder kan ik ook Videobanden overspoelen op een andere band of uw Videoband op DVD zetten, die u dan weer in uw DVD speler kunt afspelen. Ook het overzetten van een HI8 bandje op DVD is mogelijk. VHS-C(kleine videocassettebandjes) op DVD of NTSC banden (=uit Amerika) op DVD is ook mogelijk.

Er is veel mogelijk!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jomedio Audio, Video en Webdesign uit de rubriek internetbedrijf uit Arnhem is gevestigd aan de Afferdenpad 42 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38745944.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Jomedio Audio, Video en Webdesign zijn o.a. :