LesGO Verkeersscholen in Breda

Start nu met je rijlessen bij LesGO Verkeersscholen.

Over LesGO Verkeersscholen

LesGO Verkeersscholen valt onder de rubriek rijschool uit Arnhem.

Iedereen wil graag vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder dat je rekening hoeft te houden met de tijden van het OV. Dit is mogelijk! Bij LesGO Verkeersscholen kun je snel en betaalbaar je rijbewijs halen.

Wanneer je kiest voor LesGO Verkeersscholen, dan geniet je van diverse voordelen. Deze voordelen kun je hieronder terug vinden:

- 100% zekerheid. Je bent altijd verzekerd van je lessen en examens.

- 100% gratis proefles. Je kunt gratis en vrijblijvend een proefles volgend. Wanneer je klaar bent met deze les, dan krijg je een vrijblijvend lesadvies.

- Rijles app: Je kunt met deze app overal je theorie oefenen. Daarnaast kunt je je rijlessen inzien en je afspraken inplannen en aanpassen.

Bij LesGO Verkeersscholen kun je een keuze maken uit diverse rijles pakketten. Deze kun je terug vinden o0p de website.

Het is mogelijk om je eerste rijles te volgen wanneer je 16,5 jaar bent. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij 2toDrive. Vanaf je 17e mag je afrijden voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je dan alleen rijden onder begeleiding van een coach. Na je 18e mag je dan alleen op de weg.

Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb jij een vraag aan LesGO Verkeersscholen? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LesGO Verkeersscholen uit de rubriek rijschool uit Arnhem is gevestigd aan de Veilingkade 15 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-4017199.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij LesGO Verkeersscholen zijn o.a. :