Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling in Arnhem

Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling gevestigd in Arnhem. Wij begeleiden mensen en organisaties bij het ontdekken van hun koers, bij het creëren van nieuwe wegen en het zetten van de eerste stappen.

Over Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling

Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Liaison is een bureau voor loopbaan- en organisatieontwikkeling.

Wij begeleiden mensen en organisaties bij het ontdekken van hun koers, bij het creëren van nieuwe wegen en het zetten van de eerste stappen.

Coaching is een effectieve methode om je inzicht te geven in je eigen gedrag, functioneren, kansen en mogelijkheden. Je snapt beter waarom je doet wat je doet en krijgt weer de regie over je eigen doen en handelen. Wij weten dat je zelf in staat bent je probleem op te lossen, je passie te vinden of je koers uit te zetten. Door je vragen te stellen, opdrachten te geven, naar je te luisteren en soms door je te confronteren en helpen we je om de antwoorden op je vragen te vinden.

Wanneer is coaching zinvol? Je kunt op heel veel manieren leren en je ontwikkelen. Een coachingstraject is zinvol als je merkt dat je in je hoofd in kringetjes blijft ronddraaien, daar zelf niet zomaar uitkomt en adviezen van vrienden niet helpen. Wij zijn opgeleid om je te helpen vragen te verhelderen, alternatieven te onderzoeken, patronen te herkennen en te doorbreken. We helpen je je eigen ontwikkelingsproces te versnellen.

Wij, de coaches van Liaison, richten ons op loopbaancoaching, persoonlijke coaching en teamcoaching.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Amsterdamseweg 503 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-3701858.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling zijn o.a. :

Nieuws van Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling in Arnhem

Verhuisbericht Liaison.

Verhuisbericht Liaison.

Liaison, loopbaan- en organisatieontwikkeling gaat verhuizen!