Miranda Shape & Weight in Terborg

Miranda Shape & Weight | Zichtbaar resultaat, liever in de spiegel dan op de weegschaal!

Over Miranda Shape & Weight

Miranda Shape & Weight valt onder de rubriek schoonheidssalon in Arnhem.

Er zijn meerdere manieren om succesvol af te vallen. Miranda Shape & Weight heeft in haar 10-jarig bestaan daarom keuzes gemaakt om het beste van het beste aan te kunnen bieden. Met haar diverse dieetmogelijkheden kunnen zij rekening houden met jouw specifieke wensen en situatie.

Miranda Kersten is de drijvende kracht achter Miranda Shape & Weight. Haar hele leven bestond uit afvallen en aankomen. Totdat zij eindelijk een afslankmethode ontdekte die is gebaseerd op een combinatie van een proteïnedieet met ondersteuning van ultrasound- en Endermologie. Dit alles onder goede begeleiding.

Een belangrijk aandachtspunt bij Miranda shape & weight is het aanpakken van de gevolgen van het afslanken op de huid. De huid wordt als gevolg van het gewichtsverlies, maar ook door het ouder worden, slapper. Je komt ruimer in je vel te zitten. Om de lichaamshuid te verstevigen en te verstrakken bied zij de mogelijkheid voor LPGLipo massage (Endermologie) , Avi-Slank Infrarood Afslanktherapie BodySculptor- en lipolaser behandelingen aan. Deze behandelingen zijn gericht op het lichaam.

BodySculptor: Miranda Shape & Weight werkt met de vernieuwde 2018 versie. Nu nog krachtiger, met verbeterde resultaten! BodySculptor excell+ is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology over het gehele lichaam. Het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten worden behandeld.

AVI-SLIM: Het alternatief voor een fitness of sauna bezoek! De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie, gebaseerd op een traditionele Japanse methode en moderne technologie. Het lichaam wordt elke sessie aangezet tot het produceren van transpiratie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Miranda Shape & Weight uit de rubriek schoonheidssalon uit Arnhem is gevestigd aan de Prins Johan-Frisohof 22 in Terborg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0314-665161.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Miranda Shape & Weight zijn o.a. :