Nabezo in Westervoort

Uw ZZP'er voor professionele begeleiding, zorg en ondersteuning

Over Nabezo

Nabezo valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Wat kan Nabezo u aanbieden:

Nabezo kan u professionele begeleiding, zorg en ondersteuning aanbieden, dit geldt voor jeugdigen van 0-18 jaar en voor hun ouders of verzorgers. Hieronder een overzicht van de diensten van Nabezo: Groepsbegeleiding, individuele begeleiding, coaching, opvoed ondersteuning, begeleiding via PGB, zorg via PGB en ondersteuning aan gezinshuisouders, Jeugdzorg Op de website treft u meer informatie aan over alle diensten/behandelingen.

Het gezicht achter Nabezo:

Het gezicht achter Nabezo is Nathanaël Kielman, hij woont in Westervoort en is 34 jaar oud. Nathanaël is in 2008 afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede, daar heeft Nathanaël zijn diploma SPH gehaald.

Nathanaël is daarna bij veel verschillende bekende organisaties binnen de jeugdhulpverlening werkzaam geweest. Nathanaël vindt dan ook dat de ervaring die hij bij zijn werk en stages heeft opgedaan van erg grote waarde zijn geweest. Nathanaël heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en zijn professionaliteit vergroot.

Nathanaël werkt altijd flexibel en zal uw wens(en) altijd voorop stellen in uw samenwerking.

De visie van Nabezo is:

Nabezo vindt dat elke jongere en kind in een veilige omgeving dient op te groeien, in deze omgeving moet er ook ruimte zijn dat ze zichzelf kunnen zijn. Duidelijkheid, ritme en regelmaat dat zijn onderwerpen die in een veilige omgeving thuis horen. Nabezo is ook een pedagogisch ondersteuner. Nabezo vindt het belangrijk ook samen met de ouders zo'n veilige plek te kunnen creëren.

Kijkt u op de website voor meer informatie. www.nabezo.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nabezo uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de De Waaij 5 in Westervoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28202233.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Nabezo zijn o.a. :