Nathalie van Bussel in Arnhem

Nathalie van Bussel: Wandelcoaching & Ontspanningsmassage.

Over Nathalie van Bussel

Nathalie van Bussel valt onder de rubriek massage uit Arnhem.

U kunt bij Nathalie van Bussel terecht voor wandelcoaching en een ontspanningsmassage. Nathalie combineert haar jarenlange ervaring als gezondheidszorgpsycholoog, de massagecursussen, elementen uit de minfulness based stress reduction en elementen uit de haptonomie.

Wandelcoaching:

Gaat u altijd maar door, zonder uzelf af te vragen hoe het nu echt met u gaat? Ervaart u vaak stress en bent u moe aan het worden van de prikkels om u heen? Dan kan wandelcoaching u helpen om de vraagstukken in uw leven richting te geven en om meer balans te krijgen.

Het geeft rust om te wandelen in de natuur. Er is veel ruimte voor ervaren en reflecteren. Dit stimuleert de creativiteit en brengt ons op nieuwe inzichten en idee├źn.

Tijdens de wandelcoach sessies gebruikt Nathalie haar jarenlange ervaring als gezondheidszorgpsycholoog, elementen uit de mindfulness en haptonomie.

Ontspanningsmassage:

Een ontspanningsmassage zorgt ervoor (terug) meer gevoel te krijgen voor jouw lijf, jouw emoties en wat voor jou belangrijk is. Het brengt zo meer evenwicht tussen denken, emoties en lichamelijk voelen. Je mag de drukte van de dag loslaten en hoeft even helemaal niets.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Nathalie van Bussel? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nathalie van Bussel uit de rubriek massage uit Arnhem is gevestigd aan de Apeldoornseweg 53 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82514055.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Nathalie van Bussel zijn o.a. :