NW-Centre in Arnhem

NW-Centre. Tarotlegging voor analyses en voorspellingen.

Over NW-Centre

NW-Centre valt onder de rubriek geneeskunde uit Arnhem.

De drijvende kracht achter NW-Centre is Medium: Natascha Tjon-Kie-Sim. Bij Natascha kunt u terecht voor tarotlegging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op uw persoonlijke leven en probleemsituaties. Natascha heeft de gave om met kaarten anderen te helpen op diverse levensgebieden. NW-Centre staat voor Natacha's Wereldkaarten Centre. Medium: Natacha heeft een eigen manier van kaartleggen ontwikkeld. Deze lezing heet de Tulp Legging.

U kunt bij NW-Centre terecht voor onder andere:

- Tarot kaartenleggingen

- Zeemeerminnen en dolfijnen tarot

- Camelot tarot

- Shakespeare tarot

- Ware liefde tarot

- Eenhoorns tarot

- De vampiers tarot van de eeuwige nacht

Tevens kunt u bij NW-Centre terecht voor waarzegging kaartleggingen. Er is de mogelijkheid tot zigeuner kaartleggingen en weerwolven kaartleggingen. Een waarzegging gaat altijd over wat er nu of in de nabije toekomst zal gebeuren.

Wat u ook geboden word bij NW-centre zijn engelen kaartleggingen. Dit van verschillende soorten engelen. Deze legging dient om ondersteuning en advies te bieden bij de obstakels die u bewust maar ook onbewust ervaart. Engelen zijn namelijk gidsen die ons op weg helpen.

Op de website van NW-Centre vindt u een webshop waar u zelf kunt kiezen voor het kaartenhuis die u het meest aanspreekt en aan de hand van de door u gekozen kaartenhuis word in combinatie met de verzochte info een reading gemaakt.

Omdat NW-Centre zoveel varianten aan kaartenhuizen aanbied. Bied Natascha als medium van NW-Centre ook vrijblijvend advies aan. Als ik weet wat het onderwerp van uw interesse is en of dit is in verleden, heden, toekomst. Kan ik u aangeven welke kaartenhuizen in de buurt komen van uw behoefte. Waardoor uw reading uiteindelijk specifieker word. Tevens vindt u op de website alle contactgegevens.

Natascha haar eigen doel is om andere te helpen. Natascha: Omdat ik altijd een gave heb gehad kan ik helpen en dit doen op deze wijze met behulp van de kaarten. Daarom wil ik u altijd vrijblijvend van kosten per mail of telefoon gewoon ter woord staan, als u nog niet zeker weet of u bestellen wilt en wat u bestellen wilt. Elkaar kennen voor werkelijk te kiezen voor een reading is ook prettig. Die keuze heeft u altijd.

Belangrijk: Sinds 13 April 2019 , bieden we ook Spiritueel Telefonisch Tarot Consult. Dus kom gauw naar de website om te kijken hoe het werkt. En of ik jouw verder kan helpen. U kunt een reading krijgen per email of een telefonisch consult. Via de website www.nwcentre.nl en www.nataschasreadingen.nl kunt u mij bereiken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Glenda wekker vrijdag 15 februari 2019

4 sterren

“Ben zeer tevreden over de hulp die ik gekregen hebt. Mijn vragen zijn beantwoord en middels deze antwoorden heb ik ook rust gevonden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

NW-Centre uit de rubriek geneeskunde uit Arnhem is gevestigd aan de Geitenkamp 126 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-8446140.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij NW-Centre zijn o.a. :

Nieuws van NW-Centre in Arnhem

Merry Christmas

Merry Christmas

Kort wil ik u allen een fijne kerst wensen en fijne jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar.