NW-Centre in Arnhem

NW-Centre. Tarotlegging voor analyses en voorspellingen.

Over NW-Centre

NW-Centre valt onder de rubriek geneeskunde uit Arnhem.

De drijvende kracht achter NW-Centre is Medium/Kaartenlegster: Natascha Tjon-Kie-Sim. Bij Natascha kunt u terecht voor tarotlegging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op uw persoonlijke leven en probleemsituaties. Natascha heeft de gave om met kaarten anderen te helpen op diverse levensgebieden. NW-Centre staat voor Natacha's Wereldkaarten Centre. Medium: Natacha heeft een eigen manier van kaartleggen ontwikkeld. Deze lezing heet de Tulp Legging.

U kunt bij NW-Centre terecht voor onder andere:

- Tarot kaartenleggingen

- Orakel kaartenleggingen

-Waarzegging kaartenleggingen

-Engelen kaartenleggingen

-Spirituele ondersteuning via 0909 1515

- Fotolezen

- Emailreadingen en Fotolezen in het Engels en Spaans

- Tarot kaartenlegging middels spirituele lijn 0909 1515

- Consult aan huis bij Medium/Kaartenlegster Natascha

- Orakel of Waarzeggingslegging middels spirituele lijn 0909 1515

Info: U kunt u bij NW-Centre terecht voor waarzegging kaartleggingen. Er is de mogelijkheid tot zigeuner kaartleggingen en weerwolven kaartleggingen. Een waarzegging gaat altijd over wat er nu of in de nabije toekomst zal gebeuren.

Wat u ook geboden word bij NW-centre zijn engelen kaartleggingen. Dit van verschillende soorten engelen. Deze legging dient om ondersteuning en advies te bieden bij de obstakels die u bewust maar ook onbewust ervaart. Engelen zijn namelijk gidsen die ons op weg helpen.

Op de website van NW-Centre vindt u een instructies hoe u een Emailreading (Tarot, Orakels, Waarzegging) , Fotolezing, Engelenreading en Spirituele ondersteuningslijn 0909 1515 , kunt aanvragen of op welke tijden de spirituele lijn actief is ( www.nwcentre.nl ). Maar u kunt natuurlijk ook ten alle tijden een mailtje sturen naar info@nwcentre.nl.

Omdat NW-Centre met zoveel varianten aan kaartenhuizen werkt. Is het belangrijk om altijd heel duidelijk te zijn in de vragen die u beantwoord wilt hebben of het onderwerp van uw interesse. Naar aanleiding van deze informatie die u verstrekt zal Natascha het kaartenhuis kiezen dat het meest gespecialiseerd is op uw verzoek.

Inhoud Emailreadingen (Tarot, Orakels, Waarzegging): 1. Drie kaarten (illustraties) voor u gelegd en hun betekenis (Wat is de huidige situatie, Wat wilt u bereiken/vragen?, Wat wilt u onbewust bereiken/vragen?) 2. De kaartenlegging 3. Het advies van Natascha. Een emailreading kost 45 euro.

Inhoud Engelenreading: Al het bovenstaande bij , inhoud emailreadingen, en 4. Het advies van de Engelen. Een engelenreading kost 50 euro. Als u obstakels of problemen heeft is de engelenreading zeer te adviseren.

Inhoud Fotolezen: 1. Er worden 3 specifieke vragen van u beantwoord omtrent de ingezonden kopie/scan van foto 2. Het advies van Natascha. U betaald 35 euro voor een fotolezing.

Inhoud Spirituele Ondersteuningslijn 0909 1515: Spirituele Ondersteuning, Kaartenlegging omtrent Tarot, Orakels, Waarzegging(per vraag word ter plekke een kaartenlegging voor u gemaakt). Kosten voor deze spirituele consult zijn 100 eurocent per minuut.

Spiritueel Consult aan huis bij Medium/Kaartenlegster Natascha: Dit consult kost 75 euro per half uur per persoon. Hoeveel tijd u van te voren inboekt is aan u. Dit gebeurt altijd op zondagen. Per vraag word voor u een kaartenlegging gemaakt en informatie verzonden aan mij word ook dan aan u bekendgemaakt. Het kortste consult duurt 60 minuten, daar zit ook een pauze van 20 minuten in. Hier kunt u even op adem komen, thee/koffie drinken, naar toilet gaan of buiten iets gaan roken.

OVER MIJ:

Natascha haar eigen doel is om andere te helpen. Natascha: Omdat ik altijd een gave heb gehad kan ik helpen en dit doen op deze wijze met behulp van de kaarten. Daarom overweeg ik ook een goed doel te verbinden aan de spirituele lijn 0909 1515, maar dat is nog steeds een proces. Spannend vind ik het wel. Natascha is eigenares van 3 verschillende websites betreft spiritueel werk: We het u altijd welkom bij: www.nwcentre.nl , www.nataschasreadingen.nl en www.spiritualbutterflyweb.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Glenda wekker vrijdag 15 februari 2019

4 sterren

“Ben zeer tevreden over de hulp die ik gekregen hebt. Mijn vragen zijn beantwoord en middels deze antwoorden heb ik ook rust gevonden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

NW-Centre uit de rubriek geneeskunde uit Arnhem is gevestigd aan de Geitenkamp 126 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0909 1515.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij NW-Centre zijn o.a. :

Nieuws van NW-Centre in Arnhem

Spiritueel Consult aan huis bij Medium/Kaartenlegster Natascha

Spiritueel Consult aan huis bij Medium/Kaartenlegster Natascha

Spiritueel Consult aan huis bij Natascha. Voor al 75 euro per half uur per persoon.

Nieuwe Diensten

Nieuwe Diensten

www.nwcentre.nl bied nog meer diensten aan als voorheen.

Merry Christmas

Merry Christmas

Kort wil ik u allen een fijne kerst wensen en fijne jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar.