Perfect Logistics - Transport & Werkplaats in Apeldoorn

Transport, werkplaats en pechhulp in Nederland

Over Perfect Logistics - Transport & Werkplaats

Perfect Logistics - Transport & Werkplaats valt onder de rubriek transportbedrijf in Arnhem.

Welkom bij PERFECT LOGISTICS

Wij verzorgen al jaren alle transport binnen Nederland snel en efficiƫnt, geheel naar tevredenheid van onze klanten. We kunnen ook u scherpe tarieven bieden. Transport voor elk type consument en zakelijke klanten. U kunt er altijd op vertrouwen dat wij zorgzaam en voorzichtig omgaan met kostbare voertuigen die onze klanten bezitten.

Reparaties: Ons vakkundige team speelt in op acute situaties binnen het transport. Onze contacten met leveranciers van onderdelen en banden zijn nauw, waardoor wij snel kunnen zorgen voor (spoed)reparaties.

24/7 PECHHULP: Vrachtwagenpech? Verzeild geraakt in een kettingbotsing, vrachtwagen start niet meer op, tegen een paal aangereden, motorisch pech? Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Diagnose of toch de vrachtwagen op de transport? U kunt gebruik maken van onze Vrachtwagen Pechhulp diensten. Wij kunnen op locatie een diagnose stellen en indien mogelijk reparatie uitvoeren. Bel direct de hulplijn: 06-83288144

OLIE VERVERSEN, ALS ONDERHOUD NIET NODIG IS: Wij hebben momenteel een groot aantal motorolie te beschikking en wij kunnen u een korting aanbieden. Neem even telefonisch of per mail contact op.

Ook voor (periodiek) onderhoud zijn wij uw partner. Op locatie worden algemene onderhoudswerkzaamheden verricht. Inmiddels hebben vele collega-transporteurs het periodieke onderhoud uitbesteed aan onze garage. De vrachtwagens worden periodiek op afspraak langsgebracht. De ervaring leert dat preventief periodiek onderhoud en controle een kostenbesparende werking heeft op de lange termijn.

En wilt u een compleet nieuwe look voor uw vrachtwagen, laat dan uw vrachtwagen spuiten of lakken door de specialisten van Perfect Logistics. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige lak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Perfect Logistics - Transport & Werkplaats uit de rubriek transportbedrijf uit Arnhem is gevestigd aan de Van de Spiegel Straat 29 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83288144.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij Perfect Logistics - Transport & Werkplaats zijn o.a. :