Praktijk Anu in Arnhem

Praktijk Anu | Elke gedachte heeft energie die van invloed is op je lichaam en je omgeving.

Over Praktijk Anu

Praktijk Anu valt onder de rubriek geneeskunde in Arnhem.

Praktijk Anu helpt je de sleutels om te draaien voor meer bewustzijn, ruimte en rust in lichaam en geest. Het is een praktijk voor intuïtieve healing, massage, access bars en bewustwording. Praktijk Anu is van Mariëtta Maatkamp, de praktijk is vernoemd naar Anu, een Keltische moedergodin en patrones van rivieren en bronnen, magie en wijsheid.

Mariëtta staat voor wie zij is en wat zij uitdraagt. Dat maakt dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar. Een belangrijke basis om vanuit te werken. Haar intuïtie is altijd een sterke leidraad geweest in haar keuzes en beslissingen. Ruim 20 jaar geleden is zij begonnen met Reiki, ze werd Reiki master en door de jaren heen zijn daar diverse methode en technieken bij gekomen. Mariëtta werkt meestal intuïtief waardoor zij zich kan richten op wat jou het beste helpt op dat moment.

Wat Praktijk Anu jou mee wil geven is balans, inzicht en bewustzijn zodat jij lekkerder in je vel zit en beter weet wat jij wilt en kunt zijn wie jij daadwerkelijk bent. Tijdens de behandelingen werkt Praktijk Anu met verschillende methodes, onder andere:

- Drukpuntmassage

- Mind Keys

- Access Bars

- Aromatouch

- Reiki

- Intuïtieve- en chakra healing

- Magnetiseren

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of chocolaatjes van Praktijk Anu, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Anu uit de rubriek geneeskunde uit Arnhem is gevestigd aan de Oude Kraan 72 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38142151.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Anu zijn o.a. :