Praktijk voor Haptotherapie Wout Elzinga in Arnhem

Praktijk voor Haptotherapie Wout Elzinga

Over Praktijk voor Haptotherapie Wout Elzinga

Praktijk voor Haptotherapie Wout Elzinga valt onder de rubriek geneeskunde uit Arnhem.

Welkom bij Praktijk voor Haptotherapie Wout Elzinga,

Haptotherapie houdt zich bezig met al datgene wat gevoelsmatig beleefbaar gemaakt en opgeroepen kan worden. Wat gebeurt er met je als iemand te dichtbij komt, als je mensen te dichtbij laat komen of als mensen op afstand blijven. Welke patronen hanteer je hierbij? Blijf je bijvoorbeeld, als iemand te dichtbij komt, zitten of staan terwijl je liever een eindje zou opschuiven. Als dit duidelijk is kunnen we samen kijken hoe je in beweging kunt komen. Welke ruimte jij nodig hebt in relatie tot de ander?

Op deze wijze krijg je inzicht in je problematiek. Je krijgt zicht op de wijze waarop je in het leven staat en op de wijze waarop je omgaat met mogelijke klachten en problemen. Haptotherapie laat je aan den lijve ontdekken dat je zelf keuzes kunt maken en hoe je dat kunt doen. Je leert hoe je hiervoor zelf verantwoordelijkheid draagt en zo kun je beter met jezelf en je omgeving omgaan.

De essentie van haptotherapie is bevestiging. Ontmoeten, heel maken, in contact treden met jezelf en de ander. Om jou om wie je bent, met al je goede en minder goede eigenschappen, te bevestigen. Er is dus geen sprake van een lichaamsgericht (zoals massage, fysiotherapie) maar van een persoonsbevestigend contact.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor Haptotherapie Wout Elzinga uit de rubriek geneeskunde uit Arnhem is gevestigd aan de Alexanderstraat 132a in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53769977.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor Haptotherapie Wout Elzinga zijn o.a. :