Proper Vloer in Arnhem

Proper Vloer: Dieptereiniging & Onderhoud.

Over Proper Vloer

Proper Vloer valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Arnhem.

Bent u opzoek naar een gespecialiseerd vloerreinigingsbedrijf in Arnhem? Dan bent u bij Proper Vloer aan het juiste adres.

Ik ben Leonard Gresnich, oprichter en eigenaar van Proper Vloer. Ik ben nu ongeveer 10 jaar actief in de schoonmaakbranche. Mijn loopbaan in de schoonmaakbranche is begonnen als vertegenwoordiger in reinigingsproducten. Na een aantal jaren zeer succesvol te zijn geweest, ben ik doorgegroeid naar accountmanager reinigingsmachines. In deze functie heb ik veel schoonmaak problemen voor relaties opgelost. Vervolgens ben ik een aantal jaar bedrijfsleider van een schoonmaakbedrijf geweest. In deze uitdagende functie heb ik alle facetten van het schoonmaakbedrijf meegekregen.

Wij geven u gratis (binnen 30 km van Arnhem) een vrijblijvende voorinspectie van uw vloer. Hierbij beoordelen wij samen met u de huidige staat van de vloer. Wij letten hierbij op het type vloer, beschadigingen, welk onderhoud er is uitgevoerd, welke (bijzondere) omstandigheden er zijn en uiteraard wat uw wens met de afwerking is. Hierover krijgt u van ons een gratis advies.

Voor elk type vloer hebben wij een oplossing. Hierop hebben wij onze expertise, machines en middelen aangepast. Wij overleggen vooraf wat uw wensen zijn.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen of een kijkje op onze website nemen. Wij staan u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Proper Vloer uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Arnhem is gevestigd aan de Rentmeesterwaard 110 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48400750.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Proper Vloer zijn o.a. :