Puur en energiek in Duiven

Puur en energiek: Samen in beweging blijven!

Over Puur en energiek

Puur en energiek valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele voeding- en sportcoach? Dan bent u bij Puur en energiek aan het juiste adres.

Puur en energiek heeft ruim 20 jaar ervaring en kennis op het gebied van (medische) fitness, voeding en leefstijlverandering. Puur en energiek is gediplomeerd en bijgeschoold en werkt motiverend, inspirerend en coachend.

Nita Sloots is de drijvende kracht achter Puur en energiek. Nita heeft voor deze naam gekozen omdat zij zelf ook puur en zeer energiek is. Nita wil graag op een eerlijke en natuurlijke manier mensen helpen om hun energiehuishouding op peil te krijgen en te kunnen houden. Mensen voelen zich dan vaak puur en energiek en dat is de bedoeling!

Nita is een gewichtsconsulente, voedingsconsulente, lifestyle professional, mindfullness coach, personal trainer, medisch fitnessinstructrice en allround groepslesdocente.

De diensten die Puur en energiek u kan aanbieden zijn zeer divers en ziet u hieronder terug:

- Leefstijlcoachingstraject van 3 maanden (personen en/of gezinnen). - Stofwisselingskuur/reset van je lichaam. - Personal training. - Verzorgen van sportieve feestjes voor jong en oud . - Workshops op het gebied van beweging, voeding en ontspanning (leefstijlverandering) . - Presentaties op het gebied van beweging, voeding en ontspanning (leefstijlverandering) . - Warming up's bij evenementen . - Verzorgen van verscheidene groepslessen (medische)fitness binnen of buiten.

Voor vragen en/of meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen. Puur en energiek staat u altijd graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41080753.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Puur en energiek zijn o.a. :