Recovery Cabin in

De Recovery Cabin is gericht op het herstellen van lichaam en geest

Over Recovery Cabin

Recovery Cabin valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Heb je een energieboost nodig? Verhoging van jouw conditie? Wil je ouderdomsverschijnselen vertragen? Herstel nodig na een lichamelijke of mentale inspanning? Ogf gewoon meer ontspanning op welk gebied dan ook?

Heb je last van concentratiestoornissen, slapeloosheid, temperatuurschommelingen, hormonale veranderingen? Te veel vocht in je lijf? Snel benauwd, ook zonder zware inspanning? Onrustige huid? Veel overdenken en piekeren?

De Recovery Cabin is de uitkomst. Zorgt voor herstel van lichaam en geest. Heerlijk ontspannen met diepgaande en natuurlijke herstellende werking. Een echte wellness ervaring!

Een warme reset voor jong en oud.

Menigeen ging je al voor. Men ervaart onze Recovery Cabin als zeer ontspannend. Hier kunnen we veel factoren voor aanwijzen, maar de belangrijkste factor is het resetten van onze constante kerntemperatuur, ook wel homeotherm genoemd.

Ontspanning hebben we nodig om ons vrij te voelen en vrij te kunnen leven. Vrijheid leidt tot efficiƫnt gedrag. Vrijheid is diepe ontspannen slaap, innerlijke rust en creativiteit. Vrijheid zorgt ook voor het juiste biologische ritme en stabiliteit. Vrijheid zorgt ervoor dat je lichamelijke reserves opbouwt en directer communiceert. Kom het zelf ervaren.

Programma's: - Detox - Wellness & beauty - Succes & Focus - Kinderen tot 12 jaar - Imuunsysteem & energie - Sport & Fit - prefentief - Algemeen

En indien je vaker gebruik wilt gaan maken van de recovery cabin, kies dan voor een 12 maanden abonnement. Je mag dan eens per maand gebruik maken van de recovery cabin. Deze 12 maanden abonnement is goedkoper dan 12 losse sessies. Je betaalt er namelijk dan maar 10. Neem contact op voor meer informatie en voor reviews en alle tarieven, klik hier rechts door naar de website.

Hoe werkt een programma van Recovery Cabin? 1. Kies een programma of een losse sessie. 2. Kies de gewenste locatie en reserveer en boek online uw afspraak 3. Uw ontvangt een bevestiging en een verzoek tot betaling 4. Na een succesvolle betaling ontvangt u een amneseformulier welke voor de eerste afspraak geretourneerd dient te zijn.

Jij kiest toch ook voor een Ontspannen leven? Kijk via onze website waar de dichtstbijzijnde locatie voor jou is.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Recovery Cabin uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de In de regio in . Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33718950.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Recovery Cabin zijn o.a. :