Resonans Klassieke Homeopathie in Arnhem

Resonans Klassieke Homeopathie

Over Resonans Klassieke Homeopathie

Resonans Klassieke Homeopathie valt onder de rubriek geneeskunde uit Arnhem.

Voorstellen Ik ben geboren in 1968, ben echtgenote en moeder. Ik geef les op de HvNA in klassieke homeopathie en praktijkvoorbereiding, en ben stagedocent. In eerste instantie heb ik in het medisch wetenschappelijk onderzoek gewerkt, aan het ontrafelen van diverse processen die een rol spelen bij de ontwikkeling van o.m. kanker en reuma.

Holistische benadering van ziekte Gedurende dat werk werd mijn belangstelling gewekt voor een andere benadering van ziekte in het algemeen, voor een meer holistische benadering van ziek-zijn. Ik wilde de mens achter de klacht ontmoeten. Dat was voor mij een reden om in 1998 met de opleiding Klassieke Homeopathie te beginnen in Amersfoort.

Wat is ziek zijn? Gaandeweg werd het voor mij duidelijk dat ik eerder met het onderzoekswerk op moest houden. Ik wilde voor de klassieke homeopathie kiezen. Ik ben anders gaan kijken en andere waarden zijn voor mij belangrijk geworden. Voorbeelden daarvan zijn: “de mens als geheel zien”, “wat doet je lichaam eigenlijk als het ziek is”, “wat is ziek, is dat wel zo negatief”, “wat is de waarde van een symptoom”. Sinds 2004 heb ik mijn eigen praktijk.u eigenlijk?', 'Is ziekte wel zo negatief?'

Doordat ik als homeopaat de tijd voor u kan nemen is het voor mij een uitdaging om, samen met u, uw (ziekte)verhaal zo compleet mogelijk te krijgen en er een passend middel bij te zoeken.

Voor meer informatie en onze tarieven die ik hanteer kunt u een kijkje nemen op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Resonans Klassieke Homeopathie uit de rubriek geneeskunde uit Arnhem is gevestigd aan de Parkstraat 38A in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-4430355.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Resonans Klassieke Homeopathie zijn o.a. :