Rijschool Lesplan in Arnhem

Rijschool Lesplan: De snelste route naar je rijbewijs!

Over Rijschool Lesplan

Rijschool Lesplan valt onder de rubriek rijschool uit Arnhem.

Zoek je de snelste weg om je rijbewijs te halen? Dan ben je bij Rijschool Lesplan zeker aan het juiste adres.

De instructeur van Rijschool Lesplan werkt altijd met een praktijkinstructieboek om je nog sneller te kunnen laten slagen. Dit handboek is belangrijk om in één keer te kunnen slagen voor je rijexamen. Je kunt namelijk voorafgaand, tijdens en na je rijles de module kennis opdoen van de praktijk en de examenvereisten van het CBR.

Het boek bestaat uit 4 modules en deze 4 modules komen ook terug tijdens de rijlessen. Het gaat om de volgende 4 modules:

1: Voertuigbediening en beheersing.

2: Beheersing van eenvoudige verkeerssituaties.

3: Beheersing complexe verkeerssituaties en.

4: Veilige en verantwoordelijke verkeersdeelname.

Bij Rijschool Lesplan kun je kiezen uit diverse rijles pakketten. Deze pakketten en meer informatie over de mogelijkheden hierin kun je op de website terug zien.

Rijschool Lesplan heeft als missie om je op een verantwoorde en veilige manier te leren auto rijden. Het lesprogramma is op maat gemaakt en daardoor zul je doelgericht opgeleid gaan worden tot een zelfverzekerde en bewuste automobilist.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Rijschool Lesplan? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool Lesplan uit de rubriek rijschool uit Arnhem is gevestigd aan de Zevenbladstraat 1 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51949561.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool Lesplan zijn o.a. :