Royal Sound of Music in Arnhem

Royal sound of music, is een muziek studio in de sfeer van een home studio. Wij bieden u lage prijzen want, al vanaf €25,- per uur kunt u beschikken over een hoge kwaliteits opname. Wij zijn gefocussed om een product te creëren aan de hand van uw smaak en ideeën. Dit is mogelijk voor uw muziek-demo als solo artiest of als band, uw voice over, commercial en nog veel meer. Naast opnames, produceren we ook beats op maat, geven we hip-hop workshops en is er het een en ander mogelijk op het gebied van design.

Over Royal Sound of Music

Royal Sound of Music valt onder de rubriek opnamestudio in Arnhem.

Royal sound of music, is een muziek studio in de sfeer van een home studio. Wij bieden u lage prijzen want, al vanaf €25,- per uur kunt u beschikken over een hoge kwaliteits opname.

Wij zijn gefocussed om een product te creëren aan de hand van uw smaak en ideeën. Dit is mogelijk voor uw muziek-demo als solo artiest of als band, uw voice over, commercial en nog veel meer.

Naast opnames, produceren we ook beats op maat, geven we hip-hop workshops en is er het een en ander mogelijk op het gebied van design.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Royal Sound of Music uit de rubriek opnamestudio uit Arnhem is gevestigd aan de Geelgorslaan 10 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54358852.

Diensten en producten voor opnamestudio

Trefwoorden die horen bij Royal Sound of Music zijn o.a. :