Salon Mademoiselle in Arnhem

Salon Mademoiselle: Schoonheidssalon & pedicure.

Over Salon Mademoiselle

Salon Mademoiselle valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Arnhem.

Zoekt u een schoonheidssalon en pedicure die professionele behandelingen aan kan bieden? Dan bent u bij Salon Mademoiselle aan het juiste adres. In deze salon kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies.

U kunt bij Salon Mademoiselle terecht voor diverse behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen:

- Diverse massages.

- Pedicure behandelingen / medisch pedicure.

- Duurzaam ontharen.

- Hars behandeling.

- Gezichtsbehandeling.

- Visagie behandeling.

- Afslanken/figuurcorrectie.

- Huidverbetering behandelingen.

- Kleine behandelingen.

- Couperose/fibromen.

- Permanente make-up.

Wilt u in een ontspannen sfeer helemaal tot uzelf komen? Even ontspannen? Dan helpt Salon Mademoiselle u daar graag bij. Salon Mademoiselle is aangesloten bij branche organisaties PROVOET en ANBOS. Daarnaast wordt er samengewerkt met zorgverzekeraars. Dit betekend dat sommige behandelingen daarom vergoed worden.

Het is ook mogelijk om bij Salon Mademoiselle door een cosmetische arts behandeld te worden. Voor injectabels werkt deze salon samen met dokter Peter Driessen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Salon Mademoiselle? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon Mademoiselle uit de rubriek schoonheidssalon uit Arnhem is gevestigd aan de Loppersumhof 102 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21262848.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon Mademoiselle zijn o.a. :