SOS Dienstverlening in Arnhem

SOS Dienstverlening gevestigd in Arnhem. SOS Dienstverlening is een snelgroeiend service center voor telefonische, administratieve en facilitaire dienstverlening.

Over SOS Dienstverlening

SOS Dienstverlening valt onder de rubriek callcenter in Arnhem.

Geen entreekosten, geen opzegtermijn!

Even geen tijd om de telefoon aan te nemen? Onderbezetting door vakantie of ziekte? U heeft behoefte aan ondersteuning maar wilt (nog) geen personeel aannemen?

Welke reden u ook heeft, wij staan voor u klaar!

SOS Dienstverlening is een snelgroeiend callcenter.

Wij faciliteren kleine tot middelgrote bedrijven bij de uitvoering van het klantcontact via de telefoon (in- en outbound) en e-mail. Ook kunt u bij SOS Dienstverlening terecht voor administratieve- en secretariele ondersteuning.

Zoekt u een nieuwe PA of Directiesecretaresse? Een Telefoniste of Office Manager? Of tijdelijke ondersteuning vanwege een project, ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof of interim vacature? Bij ons kunt u ook terecht voor het inlenen van (tijdelijk) personeel, onder andere op uitzend- of detacheringsbasis. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 ;  ; ;  ;  ; ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SOS Dienstverlening uit de rubriek callcenter uit Arnhem is gevestigd aan de Simon Stevinweg 27 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 026-8200040.

Diensten en producten voor callcenter

Trefwoorden die horen bij SOS Dienstverlening zijn o.a. :