Spiritualistisch centrum Soulconnections in Enschede

Mediumschap, Spiritualiteit en het Spiritualisme staat centraal bij Soulconnections.

Over Spiritualistisch centrum Soulconnections

Spiritualistisch centrum Soulconnections valt onder de rubriek opleiding in Arnhem.

SOULCONNECTIONS staat voor de samenwerking tussen de spirituele wereld en ziel.

Aanbod: Readings, opleidingen, online trainingen en workshops gericht op Mediumschap, Spiritualiteit en Healing.

Spirit Never Dies. Ontdek wie je werkelijk bent!

OPLEIDINGEN/CURSUS: Opleiding en cursussen binnen Soulconnections zijn alle gestoeld op de Engelse Methodiek Mediumschap.

Beter bekend als Het Spiritualisme, een wereldwijde erkende religie gestoeld op de filosofie en wetenschap dat we na de fysieke dood nog steeds contact kunnen maken met onze dierbare.

Opties: - Intuïtie en Bewustzijn 2022/2023; Vind je ware zelf en ontwikkel je bewustzijn. - Mediumschap Training 2022; De diepte in met je gevoeligheid en onderzoek en ervaar communicatie met de Spirituele wereld. - Healing Mediumschap 2023. - Trance Circle; o.s. Communiceren met de spirituele wereld. Voel en ervaar de oneindige liefde.

MEDIUMSCHAP IS VOOR IEDEREEN

SPIRITUALIST HEALING: Spiritualist Healing is een healing vanuit een Holistische Wijze om het zelf helend vermogen van het lichaam te activeren, vanuit de spirituele wereld die via een Healing medium naar u gaat. Healing is een helende en goddelijke energie vanuit de liefdevolle wereld die we de Spirituele wereld noemen! U kunt een afspraak maken met Healing Medium Danielle Nijhuis CSNU h & CSNU t (Teacher).

Eigenaar Spiritualistisch centrum Soulconnections Enschede. Om met liefde VAN SPIRIT, DOOR SPIRIT, NAAR SPIRIT Healing te geven.

READING: In een reading kijk ik naar je leven waar je vandaan komt waar je nu staat en wat er belangrijk is om jou mee te geven. Daarnaast stem ik mij af op de Spirituele wereld om een overleden de mogelijkheid te geven zijn/of haar aanwezigheid en steun over te brengen door middel van bewijslasten over u dierbare. Readingen worden enkel alleen nog via een Online Zoom Optie aangeboden op Maandag & Dinsdag.

WORKSHOPS: - Retraite 2022: Return2love. - Life Flow 2022. - Scott Milligan workshop. - Mediumschap weekend Martin Jones. - Soulconnections Special 2023.

Spiritualiteit is ook zelf in balans zijn. Let your soul shine!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spiritualistisch centrum Soulconnections uit de rubriek opleiding uit Arnhem is gevestigd aan de Pastoor Geertmanstraat 17 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33957595.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Spiritualistisch centrum Soulconnections zijn o.a. :