Steengoedenmeer.nl in Elst (Gld)

Steengoedenmeer.nl : beeldhouwen met zachte steen. Lessen, workshops, gereedschap, beelden, speksteen

Over Steengoedenmeer.nl

Steengoedenmeer.nl valt onder de rubriek workshops uit Arnhem.

Welkom op de pagina van Steengoedenmeer.nl Bent u op zoek naar een les of workshop op het gebied van beeldhouwen met zachte steen, dan bent u bij steengoedenmeer.nl aan het juiste adres.

De persoon achter Steengoed en meer is Els Mathijssen , een enthousiaste vrouw die weet waar ze over praat. Haar deskundigheid is merkbaar, dit hoor je ook veel terug in de beoordelingen die je op de website kunt teruglezen.

Beeldhouwlessen kun je volgen op dinsdag- en donderdagavond (19:30 – 21:30) en vrijdagochtend (9:30 – 11:30).in een kleine groep of in een grotere groep op woensdagochtend (9:30-11:30) en woensdagavond (19:30-21:30).

Samen met je familie, vrienden, collega's of team maak je in workshops beeldhouwen van drie uur met zachte steen al een prachtig beeldhouwwerk of sieraad. Je krijgt bij aanvang aanwijzingen over het gebruik van gereedschap en de manier waarop je vorm geeft aan je steen. Daarna ga je aan het werk. Is de vorm naar je zin, dan ga je schuren en polijsten. Als laatste handeling wrijf je wat olie over je beeld of sieraad waardoor de kleuren en patronen mooi zichtbaar blijven.

Wil je meer informatie? Dan verwijs ik je graag door naar mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Steengoedenmeer.nl uit de rubriek workshops uit Arnhem is gevestigd aan de Mozartstraat 43 in Elst (Gld). Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17375978.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Steengoedenmeer.nl zijn o.a. :