Van Den Dungen Mediation in Oosterbeek

Senior MfN Registermediator, Hoge Kwaliteit, Efficiënte aanpak en daardoor Lage Kosten.

Over Van Den Dungen Mediation

Van Den Dungen Mediation valt onder de rubriek mediation in Arnhem.

Als je gaat scheiden of er een ander conflict speelt kan dit zorgen voor een enorme spanning tussen de partijen, daarom is het belangrijk om juist dan met elkaar in gesprek te blijven. Van Den Dungen Mediation is de mediation praktijk die gespecialiseerd is in Echtscheidingen, Bouwconflicten, Conflicten met de Overheid en Samenwerken in allerlei verbanden bijvoorbeeld een VvE.

Waarom Van Den Dungen Mediation ?

* Ik werk volgens een stappenplan dat langs de kortste weg naar de oplossing leidt. * Ik werk gestructureerd en oplossingsgericht op basis van de gemeenschappelijke belangen van de cliënten en opdrachtgevers. * Ik breng als neutrale voorzitter en procesbegeleider de communicatie weer op gang en help met het samen vinden van oplossingen op basis van de gemeenschappelijke belangen. * Ik luister en heb een groot empathisch vermogen. * Ik ben financieel en moreel onafhankelijk. * Ik zet mijn levenservaring en kennis in om te helpen. Ik heb op een aantal gebieden ervaring. Daarin ben ik als senior mediator verder gespecialiseerd. Ik volg op die gebieden met collega’s de ontwikkelingen met intervisie en bijscholingen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Den Dungen Mediation uit de rubriek mediation uit Arnhem is gevestigd aan de Van Dedemweg 5 in Oosterbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50263200.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Van Den Dungen Mediation zijn o.a. :

Nieuws van Van Den Dungen Mediation in Oosterbeek

Gratis Online intake

Gratis Online intake

In deze tijd is het ook mogelijk om een online intake af te spreken