Verhalenkracht in Hoog-Keppel

coach, healer en lichtwerker

Over Verhalenkracht

Verhalenkracht valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Mevr. Martine van Wettum is de drijvende kracht achter Verhalenkracht. Ik ben met veel plezier zelfstandig coach, healer en lichtwerker.

Voel je je de laatste tijd angstig, verdrietig of boos? Of heb je last van depressiviteit? Voel je blokkades om te willen veranderen? Ben je hoog sensitief en vind je het moeilijk om op aarde te zijn? Zoek dan niet verder. Je bent bij Verhalenkracht aan het juiste adres.

Ik wil samen met jou het verleden en jouw ervaringen onderzoeken, kijken hoe jouw levensverhaal jouw gevormd heeft. Kijken welke levenslessen er zijn en welke kansen er liggen. Jij kunt de keuze maken om uit het verhaal van het verleden te stappen en in het heden te leven. Gaan ervoor zorgen dat je weer in contact met jezelf komt, wie je werkelijk bent. Je authentieke zelf.

Jouw hulpvraag is leidend, ik richt mij op wat jij wilt realiseren. Ik ben degene die het proces in de gaten houdt, zodat jíj uiteindelijk jouw doel bereikt.

Aanbod bij Verhalenkracht is :

- Coaching (bij allerlei levensvragen, burn-out, depressie, terugkerende klachten) - healing (om weer verbinding te leggen tussen lichaam, geest en ziel) - Soul reading (welke thema's spelen er en waaraan mag je gaan werken?)

Ik kan je ook ondersteunen met advies op maat over je leefstijl- en voedingspatroon en/of specifieke Mindfulness oefeningen en meditaties meegeven. Aan de hand van jouw hulpvraag en mijn intuïtie bepalen we hoe we een sessie insteken.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verhalenkracht uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Burgemeester Vrijlandweg 38 in Hoog-Keppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34883717.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Verhalenkracht zijn o.a. :