YOYO'S Laborint in Arnhem

“‘t Is allemaal één pot God”

Over YOYO'S Laborint

YOYO'S Laborint valt onder de rubriek opleiding in Arnhem.

Mevr. Yoyo van der Kooi is de drijvende kracht achter YOYO'S Laborint.

Na de scheiding van haar ouders ( toen was ze 6 ) werd Yoyo gedreven door één groot verlangen: schijnbaar onverzoenbare tegendelen tot elkaar brengen. Dit verlangen bracht haar tot de schilderkunst, die voor haar een effectieve vorm van zelftherapie bleek te zijn, en vervolgens bij haar spirituele leermeester Osho, door wie zij in 1979 werd ingewijd tot sannyasin (‘hij/zij die alleen gaat).

Daarna begon zij naast haar kunstenaarschap met mensen te werken die via verschillende vormen van creatieve expressie meer inzicht in zichzelf wilden krijgen. Ook voltooide zij een studie in structureel lichaamswerk en emotionele integratie en maakte spirituele reizen naar India. In 1990 met een eigen praktijk voor heelwording, ‘t Laborint. De negentiger jaren stonden in het teken van de Avatar mindshift trainingen die zij volgde bij Star’s Edge in Florida – en het werken met groepen, waarin zij het geleerde kon toepassen.

Geïnspireerd door haar ervaringen met Tantra, Zen, de Tao en Non-dualiteit richtte zij rond de eeuwwisseling in Arnhem een centrum voor Levenskunst op, waarin zij haar kennis en inzichten deelt met zoekers naar Essentie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

YOYO'S Laborint uit de rubriek opleiding uit Arnhem is gevestigd aan de Oost-Peterstraat 25 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22492501.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij YOYO'S Laborint zijn o.a. :