Zelfcetera Coaching in Rheden

Zelfcetera | praktijk voor holistische behandeling

Over Zelfcetera Coaching

Zelfcetera Coaching valt onder de rubriek coaching in Arnhem.

Ben je vastgelopen met jezelf? Valt de taak als mantelzorger je zwaar? Wil je je leven weer oppakken na ziekte of CVA? Wil je meer energie en geluk ervaren? Wil je gewoon blijer zijn met jezelf en je leven? Neem dan eens contact met mij op.

Ik ben Nienke en het helpen van mensen om zich beter te laten voelen, zit er bij mij al vanaf de geboorte in. Ik geloof niet dat er maar één manier of ideale weg is om je beter te gaan voelen, weer energie te krijgen of te doen wat goed is voor jou. Dat moet echt jouw traject zijn en bij jou passen. Met dit in mijn achterhoofd ben ik behandelingen gaan verzamelen die werken, die kloppen en waar ik geweldige resultaten van heb gezien en ervaren.

Behandelmethoden waar ik mee werk:

- ReAttach. - belansstenen. - Star Remedies bloesem essence. - Cognitieve gedragstherapie. - Oldpain2go. - Reiki behandeling. - Ontspannings- en aandachtsoefeningen. - Ondersteunende supplementen. Voor meer uitleg over deze behandelmethoden verwijs ik je graag naar mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zelfcetera Coaching uit de rubriek coaching uit Arnhem is gevestigd aan de Groenestraat 42 in Rheden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16018336.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zelfcetera Coaching zijn o.a. :