Durf jij écht jezelf te zijn?

Heb je vaak het idee dat je niet echt jezelf durft te zijn en dat je je alsmaar aanpast aan de verwachtingen van anderen? Dat kan anders!

Durf jij écht jezelf te zijn?

Even een vraagje. Hoe vaak durf jij écht jezelf te zijn? Hoe vaak pas jij je aan aan de verwachtingen van anderen? Omdat je bang bent dat je de ander teleurstelt, of dat ze zullen denken dat je niet zoveel voorstelt? Omdat je bang bent dat je niet aardig gevonden wordt, er niet bijhoort?

We vinden vaak dat we niet goed genoeg zijn zoals we zijn. Niet slim genoeg, niet competent genoeg, niet jong of oud genoeg, niet spontaan genoeg, niet ervaren genoeg... Noem het maar op. En dus ga je je aanpassen. Of in ieder geval ervoor zorgen dat de ander niet doorheeft dat je niet goed genoeg bent. Met als gevolg dat je je onzeker voelt, dat je twijfelt aan jezelf, dat je bang bent om door de mand te vallen en dat je heel perfectionistisch aan de gang gaat om er maar voor te zorgen dat je niet ontmaskerd wordt.

Begrijp jij precies waar ik het over heb als je dit leest? Wil je meer weten over het imposter syndroom, onzekerheid en perfectionisme, én hoe je er vanaf komt, dan nodig ik je graag uit voor mijn gratis online masterclass ‘Maak zelfverzekerd je ambities waar – de 5 sleutels om je te bevrijden van het imposter syndroom’ op woensdag 17 november om 10:30 uur. Geen nood als je agenda al vol staat: er komt een replay. Meld je aan via deze link: https://kappa-coaching.webinargeek.com/maak-zelfverzekerd-je-ambities-waar-de-5-sleutels-om-je-te-bevrijden-van-het-imposter-syndroom?cst=vo

Geplaatst op vrijdag 12 november 2021.

Over Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID

Dit bericht is geschreven door Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID. Het bedrijf valt onder coaching uit Arnhem. Trefwoorden van Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID uit Veenendaal : mental coach, vrouwencoaching, coaching voor vrouwen, coaching voor meer zekerheid, persoonlijke coaching, life coaching, coaching bij verandering, coaching voor meer zelfvertrouwen, .

Lees meer over Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID.