Hormonale Analyse

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven, ook als je hormonen uit balans zijn.

Hormonale Analyse

Hoe reageert je lichaam als je hormonen uit balans zijn?

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven, ook als je hormonen uit balans zijn. Het lichaam doet er alles aan om jou te laten doorgaan, ook al moet het daarvoor bepaalde functies opofferen. Daardoor ontstaat er hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, verminderd je libido, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

De meeste vrouwen die hulp bij mij zoeken, hebben de oplossing daarvoor gezocht in suikerhoudende dranken en voedsel, koffie en energiedrankjes. Alles om maar door te kunnen gaan. Daar helpen we ons lijf niet mee, maar brengen we het alleen maar verder af van waar we naartoe willen. Langzaam komt er een burn-out of bijnieruitputting in zicht. En ook dat gewicht raken we maar niet kwijt. Het lichaam houdt het vast om te kunnen overleven.

??Je lichaam doet alles om te overleven!

??Anita Coacht biedt de mogelijkheid om een hormonale analyse af te nemen. Deze hormonale analyse geeft je inzicht in welke hormonen te actief en welke inactief zijn. Kortom je begrijpt jouw hormonale (dis)balans.

??Vanuit dit inzicht en met het persoonlijk advies kan jij jouw hormoonhuishouding in balans gaan brengen.

Nu tijdelijk €147,00 (ipv €187,00) inclusief Bioresonance meting of €67,00 zonder Bioresonance meting.

Aanvragen hormonale analyse: https://eatv1mcc4e.projects.webpages.one/

Geplaatst op woensdag 23 september 2020.

Over Anita Coacht

Dit bericht is geschreven door Anita Coacht. Het bedrijf valt onder coaching uit Arnhem. Trefwoorden van Anita Coacht uit Zevenaar : hormooncoaching, wandelcoaching, vitaliteitscoach, persoonlijke coaching, Mindful running , Mindful walking, Coaching tijdens wandelen, hormonaal weer in balans komen.

Lees meer over Anita Coacht.