Inspiratie uit de Boerentempel

Er is een zomer over heen gegaan en waar staan we nu? Waar sta ik?

Inspiratie uit de Boerentempel

De teugels van Corona werden de afgelopen maanden losser. We zijn daardoor heerlijk op vakantie geweest in Italiƫ. Geen drukte opgezocht. Dat was bovendien ook bijna niet mogelijk. Er was zo weinig toerisme dat we soms alleen op onze wandelingen waren. Omringd door stilte was er ruimte om naar binnen te gaan: uit het hoofd, in het hart. De plek waar ik me thuis voel, waar alles en iedereen er mag zijn, waar ik mij gewaar ben van mezelf en de ander zonder oordelen. Mijn eigen levensvragen en kwesties kregen de ruimte, wat zinvolle beschouwingen opleverde.

Thuis op de boerderij ging alles snel weer z'n gangetje, de beschouwingen raakten op de achtergrond. Die gedachte benauwde mij: Wat leer ik van deze ontstuimige tijd en wat heb ik daarin zelf te doen. Het is dan zo fijn om met anderen daarover van gedachten te wisselen en te sparren, stapje voor stapje komt er dan steeds meer helderheid over mijn pad en groeit het enthousiasme om de stappen te gaan zetten die nodig zijn. Zo verheug ik mij extra op dit najaar om nascholing morsen met het licht te doen, voortzetting van het TM-programma, intervisies en supervisies met collega's. Heerlijk om geinspireerd te worden!

En het stokje van de inspiratie geef ik ook graag door aan jou. In eerste instantie via deze nieuwsbrief, maar neem gerust contact op als je vragen hebt of iets wilt delen. Deze gekke tijd vraagt juist om het delen, op welke manier dan ook, daarmee geven we richting. Laat de woorden en achterliggende boodschap in je rondzingen en gun jezelf een moment van inspiratie in gezelschap van andere mooie mensen.

Meld je nu aan! 5 sept Gratis online mindfullness 9 sept Ontspanningsles 24 sept Innerlijk leiderschap 26 sept Retraite 12-uurtje 2, 3, 4 okt Worden wie je bent

Iets voor jou? Geef je bij interesse gelijk op, ook als je wat meer informatie wilt hebben om te beslissen. Dat is niet alleen fijn voor ons in de voorbereiding, maar ook voor jezelf om niet langer te twijfelen en dubben maar gewoon je hart te volgen.

We werken de komende tijd met max. 8 mensen per bijeenkomst.

Voor meer informatie en opgave: www.carolineboenink.nl

Geplaatst op maandag 7 september 2020.

Over Caroline Boenink - Persoonlijke groei

Dit bericht is geschreven door Caroline Boenink - Persoonlijke groei. Het bedrijf valt onder coaching uit Arnhem. Trefwoorden van Caroline Boenink - Persoonlijke groei uit Zelhem : workshop, retraite, ontmoeting in verbinding, teambuilding, uitje, energiesysteem, werken aan leiderschap, coaching op maat,.

Lees meer over Caroline Boenink - Persoonlijke groei.