Lichaamswerk werkt.

Voelen is echt een moeilijk ding.

Lichaamswerk werkt.

Voelen is echt een moeilijk ding. Ik vlucht in bezigheden en alles verklaren. Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven. Veel uitdagingen aangegaan en heel hard gewerkt. Dus ook heel hard voor mezelf weggelopen. Angst ingaan is naar kwetsbaarheid gaan. Geen denken aan. Angst voelt ik vooral op de borst, en mijn keel knijpt dicht. Er dreigt gevaar. Er kan elk moment een klap komen. Plotseling. Onveiligheid. Gevoel toelaten wil ik niet. Over de kwetsbaarheid. Ze heeft veel angst op Boosheid. Boosheid voelen en er laten zijn. Boosheid mag niet. Is niet fijn. Heel erg bang om mezelf te laten gaan, los gaan. Er is veel lef voor nodig om gevoelens en gedachtes serieus te nemen.

Na vier sessies lichaamswerk schrijft ze het volgende.

Ik voel dat ik een grote stap heb gemaakt in mijn angst voor mijn kwetsbaarheid. Ik heb er na onze sessies geen last meer van gehad en voel me veiliger in kwetsbaarheid. Ook in situaties waar het meestal de kop op steekt. Ik kan veel beter bij mijzelf blijven en kan bij mijn gevoel blijven op deze momenten en raak niet meer in paniek of in een “loop” van emoties (en gebeurt het wel, dan is de herstel periode een stuk korter!). Ik voel me stabiel en krachtig. Dank je wel voor je waardevolle begeleiding! ?? Zo snel kan lichaamsgerichte therapie helpen.

Geplaatst op donderdag 6 september 2018.

Over Innermotion - Lichaamsgerichte Therapie

Dit bericht is geschreven door Innermotion - Lichaamsgerichte Therapie. Het bedrijf valt onder coaching uit Arnhem. Trefwoorden van Innermotion - Lichaamsgerichte Therapie uit s-'Heerenberg : Lichaamswerk, relatiecoaching, Bedding voor bezinning 3 daagse retraite, individuele therapie, lichaamswerk, trauma verwerking,.

Lees meer over Innermotion - Lichaamsgerichte Therapie.