Opstellingen met Mythen en Sprookjes

Opstellingen geven vele mogelijkheden

Opstellingen met Mythen en Sprookjes

Een opstellingendag over de toepassing van mythen en sprookjes in Systemisch Werken Dwalen door het landschap van de ziel opstellen met Archetypen

Mythen en verhalen vertellen over de grote thema’s van ons mens-zijn en hoe we ons daartoe kunnen verhouden. Hoe kun je hun kracht en werking toepassen in systemisch werken?

Stel, je verbindt je met de oude mythe of sprookje dan leer je wellicht nieuwe aspecten van jezelf kennen. Door mythen of verhalen in de ruimte neer te zetten en deel van deze symbolische opstelling te worden, krijg je vanuit een nieuw perspectief zicht op je eigen thematiek. Een bedding voor jezelf of met cliënten op een rituele laag te werken aan hun vragen.

Kijk bij de agenda voor data

Geplaatst op woensdag 13 april 2022.

Over Kim Lakke Hartverstand

Dit bericht is geschreven door Kim Lakke Hartverstand . Het bedrijf valt onder coaching uit Arnhem. Trefwoorden van Kim Lakke Hartverstand uit Arnhem : relatietherapie, therapeut, coach, coaching praktijk, persoonlijke coaching, individuele begeleider, persoonlijke begeleiding, teamcoaching, KOPP, trainer, rouwtherapeut.

Lees meer over Kim Lakke Hartverstand .