Workshop De loopbaan APK

Alke Vrieling biedt de volgende workshop aan: De loopbaan APK.

Workshop De loopbaan APK

DE LOOPBAAN APK:

Ben ik nog op de goede weg? Maak ik de juiste keuzes in mijn werk? Welke vervolgstap zal ik nemen? Zo maar een aantal vragen die iedereen wel eens bezig houdt bij het maken keuzes in loopbaan en leven. In de workshop “De Loopbaan APK” ga je terug naar de basis. Door middel van oefeningen, presentatie en interactie ga je terug naar wat echt belangrijk is, wat er echt toe doet. Om dit te bereiken gaan we aan de slag met kernwaarden. Dit is de grondslag op basis waarvan keuzes gemaakt worden. Hierdoor zul je beter in staat zijn om richting te kiezen en in de toekomst keuzes te maken die goed aansluiten bij jou als persoon.

Deze workshop verzorg ik samen met Anton te Velde. Anton is loopbaancoach via Flex Advieshuis en heeft daarnaast zijn eigen coaching praktijk op het gebied van burn-out begeleiding, life- en budgetcoaching. De combinatie van 4-jaar ervaringsdeskundige in burn-out en gecertificeerd NLP-coach heeft hem een missie gegeven om andere mensen te helpen naar een betere versie van zichzelf. “Ik help je om betere keuzes te maken met meer zelfinzicht en zelfvertrouwen”. Klik hier om naar de website van Anton te gaan. DATA:

27 maart: 18.30 – 22.00 uur omgeving Amersfoort KOSTEN:

De kosten bedragen € 75 euro per deelnemer. AANMELDEN:

Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar info@alkevrieling.nl. Geef daarbij aan welke datum jouw voorkeur heeft.

Deze workshop verzorgen wij ook in company en op aanvraag. Neem hiervoor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Geplaatst op dinsdag 26 februari 2019.

Over Alke Vrieling - Loopbaancoach - HR adviseur

Dit bericht is geschreven door Alke Vrieling - Loopbaancoach - HR adviseur. Het bedrijf valt onder coaching uit Arnhem. Trefwoorden van Alke Vrieling - Loopbaancoach - HR adviseur uit Arnhem : loopbaancoaching, loopbaancoach, hr adviseur, hr advies, loopbaan advies, leiddinggevenden training, worskhop loopbaan apk, loopbaan begeleiding, loopbaan advies studenten,.

Lees meer over Alke Vrieling - Loopbaancoach - HR adviseur.