De mooiste reis van je leven, is je innerlijke reis

Bij Aluna Coaching, de holistische praktijk voor vrouwen, ben jij op de goede plek!

Verlang jij als vrouw naar meer innerlijke rust, een moment voor jezelf, even weg uit de hectiek van je drukke baan, de zorg voor je kind(-eren) of als mantelzorger? Heb je behoefte aan verlichting van of ondersteuning bij het omgaan met fysieke of emotionele pijn?

Ik nodig jou uit in mijn praktijk voor een bijzondere innerlijke reis naar meer energie en balans in je leven. De toepassing van holistische coaching met Reiki of Chakrahealing is hierbij een krachtige combinatie, helemaal afgestemd op jouw specifieke situatie en behoefte. Je zult meer rust en ontspanning gaan ervaren en inzicht krijgen hoe je op verschillende manieren met jouw situatie kunt omgaan. Het maakt de weg vrij om weer te leven vanuit je eigen kracht en behoefte.

Met mijn praktijk Aluna Coaching volg ik mijn hart door vrouwen te inspireren en motiveren om te luisteren naar de signalen die het lichaam en het leven je geeft. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg om een stukje mee te mogen lopen in jouw persoonlijke weg naar rust en balans. Met een gezonde dosis humor, want dat is voor mij onmisbaar.

Mijn Missie

Mijn missie is om je te ondersteunen en te inspireren op je innerlijke reis naar persoonlijke groei en bewustwording. Ik help je graag op weg om de beste versie van jezelf te worden. Want alles wat je nodig hebt, zit tenslotte al in je.

Reiki en Chakrahealing

Reiki en Chakrahealing zijn ontspannende holistische methodes en werken door op alle niveaus van het lichaam; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Door middel van handopleggingen wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam versterkt en de natuurlijke balans hersteld.

Vrouwencirkel

Maandelijks organiseer ik in mijn praktijk in Dieren een vrouwencirkel, voor 4 tot 6 vrouwen die behoefte hebben aan ont-moeten, meer bewustwording, groei en verbinding. Op donderdag 25 januari 2024 start ik met een nieuwe groep. De bijeenkomsten zijn elke 4de donderdag van de maand van 19.30-21.30 uur. Aanmelden voor de vrouwencirkel kun je doen door mij een bericht te sturen. Voel je welkom!

Nieuwsgierig geworden?

Ik nodig je van harte uit om te ervaren wat een energetische behandeling voor je kan doen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Ik hoop je graag te ontmoeten! Lisette Westenbroek

Email: lisette@aluna-coaching,nl

Telefoon: 06-18906483 Website: www.aluna-coaching.nl

Over Aluna Coaching

Dit bericht is geschreven door Aluna Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Arnhem. Trefwoorden van Aluna Coaching uit Dieren : Angsten, Onzekerheid, overprikkeld, overbezorgdheid, vermoeidheid, pijn klachten, verdriet, emotionele klachten, slapeloosheid, stress klachten, burn-out klachten, spijsverteringsklachten, onrust, verslaving, nekklachten, rugklachten, HSP, depressieve klachten, holistische praktijk, reiki, chakrahealing, .

Lees meer over Aluna Coaching.